ESTA spoedaanvraag voor uw Amerika reis

Heeft u met spoed een ESTA nodig? Selecteer deze optie in het ESTA aanvraagformulier. Onze visumspecialisten dienen uw aanvraag binnen 15 minuten in bij de overheid.

ESTA aanvragen Binnen 12 min geregeld.

ESTA aanvragen met spoed

Een goedgekeurd ESTA ontvangt u uiterlijk binnen 72 uur na aanvraag, veelal binnen 12 uur. Heeft u uw ESTA sneller nodig? Selecteer dan de optie 'Spoedaanvraag' in het aanvraagformulier. Onze visumspecialisten vragen dan uw ESTA binnen 15 minuten aan bij de Amerikaanse overheid. U ontvangt uw ESTA doorgaans binnen een uur per e-mail.

paspoort en visa op Amerikaanse vlag

De Amerikaanse overheid kan langer doen over het beoordelen van uw aanvraag. Wij bieden daarom geen garantie wat betreft de spoed levertijd.

Standaard ESTA én ESTA met spoed aanvragen?

Als u al een normale ESTA heeft ingediend, is het niet verstandig om ook nog een ESTA met spoed aan te vragen. Vraagt u toch tegelijkertijd een ESTA met spoed aan? Dan kan de aanvraag zelfs vertraging oplopen, waardoor u nog langer moet wachten.

Wanneer vindt de ESTA-controle plaats? 

De controle van uw ESTA vindt plaats bij het inchecken op een vlucht naar Amerika. Daarvoor heeft de overheid van de Verenigde Staten afspraken gemaakt met luchtvaartmaatschappijen. Tijdens het inchecken controleert de luchtvaartmaatschappij uw paspoort en wordt er gekeken of u een geldig visum of ESTA heeft. Inchecken, uw bagage afgeven, de douane passeren en langs de veiligheidscontrole kan dus pas na goedkeuring van de ESTA. Datzelfde geldt voor online inchecken.

Controle

door betrouwbare experts

Klantenservice

staat voor u klaar

Betaal eenvoudig

via iDeal, Bancontact en PayPal

95% van onze klanten

beveelt ons aan

Goedkeuringspercentage

ESTA = 99%

ESTA aanvragen

24/7 mogelijk