ESTA Aanvragen

U kunt uw ESTA direct online aanvragen bij onze partner E-visums.nl. Zij verzorgen de aanvraag voor u. Klik op onderstaande knop om de aanvraag direct te starten.

Uitleg Hoe werkt het?

Uw aanvraag wordt altijd met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid afgehandeld. Uw gegevens worden beveiligd verstuurd én opgeslagen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw data in goede handen is.

Hoe vraagt u uw ESTA aan?

Vraag uw ESTA aan voor uzelf, voor een ander of voor een geheel reisgezelschap. De ESTA aanvraagprocedure verloopt digitaal. Een ESTA kost 29,95 euro, eenvoudig en veilig te voldoen via iDeal, Bancontact of PayPal.

Een ESTA voor de Verenigde Staten kost € 29,95 per reiziger. Voor reizen met met een toeristisch doeleinde of als korte zakelijke reizen.

ESTA aanvragen? Lees deze informatie eerst

Een ESTA is niet gelijk aan een visum. In sommige gevallen is een ESTA niet afdoende en dient u een visum aan te vragen. Informeer uzelf over de gevallen waarbij u een visum dient aan te vragen, voordat u uw ESTA aanvraagt.

Geldigheidsduur

U bent met een geldig ESTA in staat om uiterlijk 90 dagen in Amerika te verblijven. Een ESTA is twee jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. U kunt meerdere keren naar Amerika reizen in deze twee jaar tijd, evenals bij het multiple-entry visum. Houdt er echter rekening mee dat een losse reis maximaal 90 dagen mag duren.

Nationaliteit

Bent u in het bezit van een paspoort dat is uitgegeven door een land dat onderdeel uitmaakt van het Visa Waiver Program? Zo ja, dan komt in u in aanmerking voor een ESTA reisvergunning. Onder meer Nederland, België , vrijwel alle Europese landen en een aantal Aziatische en Zuid-Amerikaanse landen maken onderdeel uit van dit Program.